NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Denise Richards

28. prosince 2007 v 0:35 | zuzana |  Herečky
Herečka

Datum narození:17.02.1972

Místo narození:Downer's Grove, Illinois, USA
Znamení:Vodnář

Životopis:
Vyrůstala jako starší ze dvou dcer v rodině zaměstnance telefonní společnosti (matka byla v domácnosti) na předměstí Chicaga. V šestnácti letech, kdy se rodina přestěhovala do kalifornského San Diega, začala pracovat jako modelka. Po maturitě (1989) na El Camino High School v Oceanside přesídlila do Los Angeles, kde se dál věnovala modelingu (často se objevovala na stránkách mládežnických a sportovních magazínů), navštěvovala herecké kurzy a začala se uplatňovat v TV.
Hostovala v řadě seriálů, např. Married... With Children (Ženatý se závazky - ČTV), Lois & Clark: The New Adventures of Superman (Superman - ČTV), Melrose Place - ČTV, Weird Science (Podivná věda), Against the Grain (Proti srsti), Beverly Hills 20210 - ČTV, Bodies of Evidence (Lidé z oddělení vražd - ČTV), High Tide (Doba přílivu - ČTV).
Ve filmu na sebe upozornila až v druhé pol. 90. let postavou pilotky vesmírných plavidel Carmen Ibanezové ve válečné sci-fi podle knihy Roberta S. Heinleina Hvězdná pěchota (r. P. Verhoeven). Zatím své herecké schopnosti plně nerozvinula, neboť i její největší role mají stále spíš dekorativní charakter: studentka Kelly Van Ryanová, jedna ze dvou proradných a nymfomanských protagonistek (Neve Campbellová) erotického thrilleru Nebezpečné hry (r. J. McNaughton); jaderná fyzička Christmas Jonesová v bondovce Jeden svět nestačí (r. M. Apted). 2002 se stal jejím manželem herec Charlie Sheen.


Ve zkradce:
výška: 168,5 cm
váha: 58,5 kg
oči: pomněnkově modré

Filmografie
2005 - Portrét šílenství (Edmond) role: B-Girl
2004 - Bláznivá svatba (I Do (But I Don't)) role: Lauren Crandell
2003 - Láska nebeská (Love Actually) role: Carla, the real friendly one
2003 - Scary Movie 3 role: Annie
2003 - Dva a Půl Chlapa (Two and a Half Men) role: Lisa
2002 - Impérium (Empire) role: Trish
2002 - Pomoc! Já mám rande (The Third Wheel) role: Diana Evans
2002 - Bratrstvo černé pracky (Undercover Brother) role: White She Devil
2002 - Dvě na jednoho (You Stupid Man) role: Chloe
2001 - Valentine role: Paige Prescott
1999 - Jeden svět nestačí (The World is not Enough) role: Christmas Jones
1998 - Nebezpečné hry (Wild Things) role: Kelly Lanier Van Ryan
1997 - Zkurvená nuda (Nowhere) role: Jana
1997 - Hvězdná pěchota (Starship Troopers) role: Carmen Ibanez
1996 - Všichni starostovi muži (Spin City) role: Jennifer Duncan
1993 - Nabitá zbraň 1 (Loaded Weapon - Part 1) role: Cindy #1
1992 - Melrose Place role: Brandi Carson



Kontakt: C/O Gersh Agency
232 N. Canon Drive
Beverly Hills, CA 90210
USA











 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama