NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Diane Kruger

28. prosince 2007 v 0:22 | zuzana |  Herečky
Herečka

Datum narození:15.7.1976

Místo narození:Hildesheim, Německo
Znamení:Rak
Životopis:
Diane Kruger se narodila jako Diane Heidkruegerová v Německu. Studovala balet na Royal Ballet v Londýně. Díky zranění však musela kariéru baletky opustit. Vrátila se do Německa a začala pracovat jako špičková modelka. Na radu Luca Bessona se pak přestěhovala do Francie. Vzala si zde francouzského herce Guillaume Caneta.
Objevila se ve snímcích natáčených pro plátna i pro televizi jako Michel Vaillant, Ni pour, ni contre, Mon idole, The Piano Player.
Filmografie
2007 - Lovci pokladů: Kniha tajemství (National Treasure: Book of Secrets) role: Abigail Chase
2006 - Ve stínu Beethovena (Copying Beethoven) role: Anna Holtz
2005 - Šťastné a Veselé (Joyeux Noël) role: Anna Sorensen
2004 - Lovci pokladů (National Treasure) role: Abigail Chase
2004 - Miluj mě! ... Prosím (Wicker Park) role: Lisa
2004 - Trója (Troy) role: Helen
2003 - Na plný plyn (Michel Vaillant) role: Julie Wood
2002 - Klavírista (The Piano Player) role: Erika
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama