NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Holly Combs

27. prosince 2007 v 23:59 | zuzana |  Herečky
Holly Marie Combs
Herečka
Datum narození:
03.12.1973
Místo narození:San Diego, Kalifornie, USA
Znamení:Střelec
Ve zkratce:
Výška : 1,55 m
Náboženství: Protestantské
Oblíené jídlo: Italské
Studia: Professional Childrens School, New York
Koníčky : Koně, zahradničení
Životopis:
Její matce bylo pouhých čtrnáct let, když otěhotněla. Hollyini rodiče se sice vzali, ale po pouhých dvou letech se rozvedli. Navzdory tomu všemu se však o ni matka dobře starala. Když jí bylo osm, přestěhovali se s matkou do New Yorku, kde se Holly začala ve škole učit herectví.
Svou kariéru začala v deseti letech vystupováním v televizních reklamách. V třinácti letech si zahrála malou roli ve folmu Sweet Hearts Dance, kde hrály třeba Don Johnson a Susan Sarandonová. Další role hrála třeba v New York Stories, The Guiding Light a As the World Turns. Pokud vám předchozí filmy stejně jako mě vůbec nic neříkali, tak si ji určitě vybavíte jako Kimberly Brockovou v Picket Fences.
Role v seriálu Čarodějky....
Piper Halliwelová
Piper se narodila jako druhá. Má sílu zastavovat čas, který je v kritických chvílích velmi důležitý a postupem času také vystřeluje sílu ktérá ničí démony a jiné zlo. Prožije sice pár románků s lidmi i démony, ale nakonec najde tu pravou lásku u světlonoše Lea, se kterým má později děti.....

Filmografie:
2003 Jane má schůzku (See Jane Date) ...Natasha Nutley
2001 Dannyho parťáci (Ocean's Eleven) ...sama sebe
1998 Čarodějky (TV) (Charmed) ...Piper Halliwell
1997 Mámin vrah (Daughters) ...Alex Morrell
1997 Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder ...Diane Zamora
1996 Sins of Silence ...Sophie DiMatteo
1995 Reason to Believe, A ...Sharon
1994 Srdce si nedá poroučet (Perfect Stranger, A) ...Amanda Hale
1992 Chain of Desire ...Diana
1992 Dr. Giggles ...Jennifer Campbell
1992 Simple Men ...Kim
1989 Narozen 4. července (Born on the Fourth of July) ...Jenny
1989 Povídky z New Yorku (New York Stories) ...Costume Party Guest
1988 Sweet Hearts Dance ...Debs Boon
1985 Walls of Glass ...Classmate In Flash Back
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Komentáře

1 ♥KarQel♥ ♥KarQel♥ | Web | 27. prosince 2007 v 23:59 | Reagovat

Ten v záhlaví je lepší xD

Promin ale za reklamku ale na blogu mám bleskowku celkem lehkou tak esi ceš ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama