NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Kate Hudson

28. prosince 2007 v 0:10 | zuzana |  Herečky
Herečka

Datum narození:19.4.1979

Místo narození:Los Angeles, California, USA
Znamení:Beran

Životopis:
Je dcerou zpěváka a herce Billa Hudsona a herečky Goldie Hawnové. Vyrůstala u matky a jejího dlouholetého druha, herce Kurta Russella. Absolvovala hereckou školu Crossroads v Santa Monice a jako herečka začínala menšími rolemi v dramatických TV seriálech Party of Five (Večírek pro pět) a EZ Streets.
Její první velkou film. příležitostí se stala postava naivní a nešikovné Cindy, která po všech peripetiích silvestrovské noci nalezne skutečnou lásku, v hořké komedii 200 cigaret (r. R. B. Garciaová). Skutečný průlom v její kariéře však znamenala teprve role atraktivní suverénky Penny Lane, hlavy skupiny fanynek zvaných Kapelnice, v hudební retrokomedii z rockového zákulisí Na pokraji slávy (r. C. Crowe).
Tato vedlejší úloha, původně zamýšlená pro Sarah Polleyovou, jí vynesla Zlatý glóbus 2000 a nominaci na Oscara 2000. Další filmy v její kariéře jsou Dr. T. a jeho ženy "Dr. T & the Women" (2000) v roli Dee Dee dcery gynekologa a historický příběh z 19. století Čtyři pírka "The Four Feathers" (2002).
Z pěti jejích vlastních a nevlastních sourozenců se herectví věnuje starší bratr Oliver Hudson. Od 1999 je jejím životním partnerem Chris Robinson, zpěvák rockové skupiny Black Crowes.

Filmografie:
2005 Can You Keep a Secret? - Emma Corrigan
2005 Skeleton Key - Caroline
2004 Život s Helenou /Raising Helen/ - Helen Harris
2003 Alex a Emma /Alex and Emma/
2003 Rozvod po francouzsku /Le Divorce/ - Isabel Walker
2003 Jak ztratit kluka v 10 dnech /How to Lose a Guy in 10 Days/
2002 The Four Feathers - Ethne Eustace
2002 MTV Video Music Awards 2002 - sama sebe
2001 Behind the Scenes: Almost Famous - Postcards from the Edge (video)
- sama sebe
2001 The Cutting Room - Chrissy Campbell
2001 The 73rd Annual Academy Awards (TV) - sama sebe
2000 MTV Video Music Awards 2000 (TV) - sama sebe
2000 The Beatles Revolution (TV)- sama sebe
2000 VH1/Vogue Fashion Awards (TV) - sama sebe
2000 Dr. T a jeho ženy /Dr. T & the Women/ - Dee Dee Travis
2000 Na pokraji slávy /Almost Famous/ - Penny Lane
2000 Fáma /Gossip/ - Naomi Preston
2000 Vše o Adamovi /About Adam/ - Lucy
1999 200 Cigaret /200 Cigarettes/ - Cindy
1998 Lososí řeka /Ricochet River/ - Lorna
1998 Voda na poušti /Desert Blue/ - Skye
1997 EZ Streets (Tv seriál) - Larraine (Layla) Cahill v epizodě: "Neither Have
I Wings to Fly"
1996 Party of Five (Tv seriál) - Cory v epizodě: "Spring Breaks (Part 1)"
Odkazy:
www.superiorpics.com/kate_hudson
celebs.absolutenow.com/kate_hudson
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama