NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Liv Tyler

28. prosince 2007 v 0:26 | zuzana |  Herečky
Herečka
Datum narození:1.7.1977

Místo narození:Portland, Maine, USA
Znamení:Rak
Životopis:
Liv se narodila bývalé modelce a rockové fanynce Bebe Buell. Liv strávila většinu svého dětství v domnění, že je její otec Todd Rundgren a proto používala jméno Liv Rundgren. Krátce po jejím narození se její matka s Todem rozešla a společně s Liv se přestěhovali do Portlandu ve státu Maine. Když vyrůstala začala si postupně všímat své podoby se zpěvákem skupiny Aerosmith Stevenem Tylerem, který byl rodinný přítel. Nakonec zjistila, že jejím biologickým otcem je Steven Tyler. Proto ve svých 12 letech přijala příjmení Tyler za své vlastní.
Když jí bylo 14 let tak se s matkou přestěhovali zpět do New Yorku, kde Liv začala s modelingem. Liv se zanedlouho objevila na titulních stránkách velkých časopisů jako Seventeen, Interview a Mirabella. Poprvé na sebe více upozornila v roce 1994 díky videoklipu Aerosmith "Crazy", kde se s Alicia Silverstone objevily jako sexy teenagerky. Svůj filmový debut uskutečnila stejný rok v thrilleru Němý svědek "Silent Fall". O rok později se objevila v kladně přijatém romantickém dramatuTěžká váha "Heavy".
Po kladném přijetí předchozích filmů se objevila v komedii Na plný pecky "Empire Records" (1995). Komedie byla zklamáním jak komerčně, tak i mezi kritikou. Skutečný průlom nastal díky romantickému dramatu Svůdná krása "Stealing Beauty"(1996). Ve filmu si zahrála 19 letou dívku, která přijede do Itálie nalézt svého otce a ztratí zde své panenství. Po tomto úspěchu se náhle Hollywoodským nováčkem a magazín People ji označil jako jednu z 50ti nejhezčích žen roku 1997.
Ve filmu To je náš hit "That Thing You Do!" (1996) si zahrála po boku Toma Hankse. Další významnou roli jako dcera Bruce Willise a dívka Bena Afflecka ve velkorozpočtovém akčním scifi filmu "Armageddon" (1998). Následující rok se objevovala v úspěšném filmu Vítejte v Holly Springs "Cookie's Fortune" spolu s Glennem Closem, Julianne Moore, Charlesem S. Duttonem a Chrisem O'Donnellem.
V sarkastické komedii Dr. T a jeho ženy "Dr. T & the Women", vyprávějící o nelehkém životním údělu oblíbeného dallaského gynekologa si zahrála menší roli Marilyn. Rok 2001 začala hlavní rolí v komedii Začalo to jedné žhavé noci "One Night at McCool's". Velký úspěch, ale přišel v obrovském hitu, kde se objevila je trilogie režiséra Petera Jacksona Pán prstenů 1 - Společenstvo prstenu "The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" (2001). Zde si zahrála po boku Elijaha Wooda (Frodo) v roli Arwen. Veleúspěšná trilogie na motivy J.R.R. Tolkiena pokračuje podle názvů jeho tří dílů Pán prstenů 2 - Dvě věže "The Lord of the Rings: The Two Towers" (2002) a Pán prstenů 3 - Návrat krále "The Lord of the Rings: The Return of the King" (2003).
Liv se v únoru 2001 zasnoubila s Roystonem Langdonem , hlavním zpěvákem rockové skupiny Spacehog.

Filmografie
2008 - Neuvěřitelný Hulk (Incredible Hulk, The) role: Betty Ross
2005 - Pán fanoušků: Společníci Prstenu (Ringers: Lord of the Fans) role: sama sebe
2005 - Samotář Jim (Lonesome Jim) role: Anika
2004 - Táta na plný úvazek (Jersey Girl) role: Maya
2003 - Pán prstenů: Návrat krále (The Lord of the Rings: The Return of the King) role: Arwen
2002 - Pán prstenů: Dvě věže (The Lord of the Rings: The Two Towers) role: Arwen
2001 - Pán prstenů: Společenstvo prstenu (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring) role: Arwen
2001 - Začalo to jedné žhavé noci (One Night at McCool´s) role: Jewel Valentine
2001 - Film o filmu: Pán prstenů - Návrat krále (National Geographic: Beyond the Movie - The Lord of the Rings) role: sama sebe
2000 - Dr. T a jeho ženy (Dr. T and The Women) role: Marilyn
1999 - Vítejte v Holly Springs (Dědictví tety Cookie) (Cookie's Fortune) role: Emma Duvall
1999 - Plunkett a Macleane (Plunkett & Macleane) role: Lady Rebecca Gibson
1999 - Oněgin (Onegin) role: Tatyana Larina
1998 - Poslední mejdan (Can't Hardly Wait) role: Gum Girl
1998 - Armageddon (Armageddon) role: Grace Stamper
1997 - U - Turn (U Turn) role: Girl in Bus Station
1996 - To je náš hit! (That Thing You Do!) role: Faye Dolan
Ve zkratce:
výška 178 cm
sourozenci: Mia Tyler (dcera Stevena Tylera a jeho bývalé ženy Cyrindy Foxe-Tylerové), Chelsea Tyler (dcera Stevena and jeho současné ženy Teresy) a Taj Tyler (syn Stevena a Teresy)
S DÍTĚTEM :o)
LIV & MILO photo
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama