NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Mandy Moore

28. prosince 2007 v 0:13 | zuzana |  Herečky

Zpěvačka, Herečka

Datum narození:10.4.1984
Místo narození: Nashua,New Hampshire,USA
Znamení:Beran
Filmografie:
2007 Vdáš se, a basta! (Because I Said So) ...Milly
2006 American Dreamz ...Sally Kendoo
2006 Southland Tales ...Madeline Frost-Santaros
2005 Racing Stripes ...Sandy
2004 Hon na svobodu (Chasing Liberty) ...Anna Foster
2004 Černá ovce (Saved!) ...Hilary Faye
2003 Láskou praštěná (How to Deal) ...Halley Martin
2002 Dlouhá cesta(Walk to Remember, A) ...Jamie Sullivan
2002 Sladkých 17 (Try Seventeen) ...Lisa
2002 Kingdom Hearts ...Aerith Gainsborough
2001 Dr. Dolittle 2 (Dr. Dolittle 2) ...Girl Bear Cub
2001 Deník princezny (Princess Diaries, The) ...Lana Thomas
2000 Magic Al and the Mind Factory ...Brittany Foster
1996 Street Rats ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Komentáře

1 Lady ŠmoulinQa → Sbéčko Lady ŠmoulinQa → Sbéčko | Web | 3. července 2008 v 14:12 | Reagovat

mandy je suprová jak herečka,tak zpěvačka:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama