NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Rose McGowan

28. prosince 2007 v 0:00 | zuzana |  Herečky
Herečka
Datum narození:
05.09.1975

Místo narození:Florence, Italy
Znamení:Panna
Životopis:
Rose se narodila francouzské matce a irskému otci, jako druhá nejstarší z šesti dětí. Vyrůstala v italské pobožné komunitě. Když jí bylo deset let celá rodina spolu se přestěhovala do Oregonu. V patnácti opustila rodinu a začala se živit sama mnoha různorodými příležitostnými pracemi, předtím než odjela do Los Angeles žila krátkou dobu na ulici. V Los Angeles začala navštěvovat uměleckou školu. A právě tady ji objevil režisér Gregg Araki.
Arkai byl zaměstnán výběrem herců do rolí ve filmu, "The Doom Generation" a Rose dal roli Amy Blue. Ještě předtím si zahrála v nevýznamné roli Nory ve filmu "Encino Man" (1992). "The Doom Generetion" byl dokončen v roce 1995 a zajistil Rose poměrně dobrou pozici na další budování herecké kariéry.
Této možnosti ihned využila a získala stálou práci v nízko rozpočtovém thrilleru "Kiss and Tell" (1996). Následně dostala roli v dalším thrilleru, který měl rozhodně větší rozpočet "Scream" (1996). Tento film se překvapivě stal trhákem a Rose v roli studentky Tatumy Riley získala mnoho příznivců.
Po zahrání v roce 1997 v televizním filmu "Devil in the Flesh" se objevila ve dvou filmech sepolu s Benem Affeckem. Poté se objevila v roli dívky, která se snaží svést velice vzrušeného Jeremy Daviese ve filmu "Going All the Way" (1997), následně v thrilleru "Phantoms" (1998). O rok později získala roli v nezávislém filmu "Jawbreaker", kde si zaharála s Rebeccou Gayheart.
Filmografie:
2007 Planeta teror (Grindhouse: Planet Terror) ...Cherry
2007 Grindhouse: Auto zabiják (Death Proof) ...Pam
2006 Černá Dahlia (Black Dahlia, The) ...Sheryl Saddon
2005 Elvis (Elvis) ...Ann-Margret
2002 Vacuums ...Debbie Dinsdale
2001 Strange Hearts ...Moira Kennedy
2001 Mrtvá zóna (The Killing Yard) ...Linda Borus
2001 Opoparchant (Monkeybone) ...Miss Kitty
2000 Hromy a blesky (Ready to Rumble) ...Sasha
2000 Last Stop, The ...Nancy
1999 Sleeping Beauties ...Sno Blo
1999 Jawbreaker ...Courtney Alice Shayne
1999 God Is in the T.V. ...Jackie-O (segment "Coma White")
1998 Devil in the Flesh ...Debbie Strand
1998 Phantoms ...Lisa Pailey
1998 Southie ...Kathy Quinn
1998 Čarodějky (TV) (Charmed) ...Paige Matthews
1997 Vem mě s sebou (Going All the Way) ...Gail Ann Thayer
1997 Lewis & Clark & George ...George
1997 Zkurvená nuda (Nowhere) ...Valley Chick #3
1996 Kiss & Tell ...Jasmine Hoyle
1996 Bio-Dome ...Denise
1996 Vřískot (Scream) ...Tatum Riley
1995 Doom Generation, The ...Amy Blue
1992 Encino Man (Encino Man) ...Nora
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama