NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Roselyn Sanchez

28. prosince 2007 v 1:05 | zuzana |  Herečky
Herečka
Datum narození:2.4.1973
Místo narození:San Juan,Puerto Rico
Znamení: Beran


Životopis
Roselyn se narodila 2. dubna roku 1973 v San Juan v Portoricu. Půvabná portoričanka zahájila svojí kariéru v seriálu Nash Bridges, Kojak a dále ji můžete znát z filmů Křižovatka smrti 2 nebo Plnou parou vzad. Její nejznámější roli bezesporu tvoří Elena Delgado z amerického seriálu od Společnosti CBS - Beze stopy.


Filmografie:

2007 -  Plán hry (The Game Plan) role: Monique Vasquez
2006 -  Yellow role: Amaryllis Campos
2005 -  "Kojak" role: ADA Carmen Warrick 
2005 -  Mimo zákon (Edison) role: Maria
2005 -  Kojak role: ADA Carmen Warrick
2005 -  Zpátky do školy (Underclassman) role: Karen Lopez
2003 -  Zelené peklo (Basic) role: Nunez
2003 -  Všechny chtějí Papiho (Chasing Papi) role: Lorena
2002 -  Plnou parou vzad! (Boat Trip) role: Gabriella
2002 -  Beze stopy (Without a Trace) role: Elena Delgado 
2001 -  Křižovatka smrti 2 (Rush Hour 2) role: Isabella Molina
1999 -  Blázniví únosci (Held Up) role: Trina






12297
12298
12299
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama