NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Květen 2008



:'(Láska? proč?!

26. května 2008 v 23:16 | zuzana |  Lásky jedné plavovlásky :-D
Nu zlatíška promiňte, že nic nepřidávam,ale jsem nemocná nu...lépe řečeno mam zlomený srdíčko a nemam sílu pst veselý věci, když uvnitř je mi smutno...:( Dlouho to trvalo než sem se zamilovala,každýmu sem to nedovolila a teď, když jsem si myslela, že on bude fajn a jinej zase se to celý podělalo...Dovolila jsem mu vstoupit do mýho srdíčka a newim proč...kdybych to tušila nedovolila bych to....chtěla sjem lásku a mam zklamání....sice sme spolu ani nechodili ale co bylo bylo moc krásný a mrzí mi že to skončilo a nepokračovalo dál :( chjonky...Kdo za to může netušim...Asi já možná on newim....je vtom možná i někdo jinej....ale i tak to moc bolí a newim co s tím :'( a ať se snažim jakkoli všechno je najednou beznadějný :'(......
citátky...
Zij kazdy den, jako bys prave v nem mel prozit cely svuj zivot.
Mam z Tebe zamotanou hlavu! Od chvile, kdy jme se potkali, nemyslim na nikoho jineho nez na Tebe.
Tva laska opousti mou postel, usinam s nachlazenym srdcem ... vrat se mi.
Jidlo, vodu, vzduch, potrebuje clovek, aby mohl zit, ja potrebuju jenom Tvoji lasku, abych mela duvod tady byt.
Snad se vratis, cekam dal, dej mi lasky, dej mi kolik muzes dat.
Kez bych byla zamcena ve tvem srdci a tys od nej ztratil klic.
Laska je nadherna kvetina, jejiz listky se k sobe nedockave poutaji. Muka pak prozivas, kdyz se kvet zaviji.
Laska je krasna, kdyz ji mas, pak ani zlo na svete nevnimas.
Az ti jednou bude smutno a nebude nikoho, kdo by te rozesmal, vzpomen si na mou tvar a na toho, kdo te měl rád.
Vzdycky bylo moje heslo vzdycky lasce odolat, nyni moje srdce kleslo, ale už nechci mít rád...
Ja nehnevam se na Tebe, zes mi srdce vzal, ale ze jsi zradil a do oci mi lhal.
Sbohem a nezapomen, co jsi mi dal, snad pochopis, co jsi nikdy nechapal, ze ten, kdo nejvic ma rad, nedokaze odejit jen tak.
Moje srdce klidne spalo, jen dokud Te nepoznalo.
Laska je jako kniha, ktera se jednou zavre.

22. Bleskovka•KONEC•

19. května 2008 v 15:54 | zuzana |  ♥Moje Bleskovky♥
1)Čauky
2)JAk se vede?
3)Si holka nebo kluk?
4)Si tu poprvé?
5)Co na diplomek?
6)paapaaa
Beru všechyn dokaď neřeknu konec:o)


O nej blog

18. května 2008 v 20:49 | zuzana |  ♥Soutěžím♥
Soutěžím o nej blog tak pokud se vám ten muj líbí dejte mi hlásek:o) děkuju

Gabriel Macht

17. května 2008 v 22:51 | zuzana |  Herci
Herec
Datum narození:
22.01. 1972 (36 let)
Místo narození:The Bronx, New York, USA
Znamení:Vodnář
Životopis:
Gabriel si v poslední době zahrál po boku Owena Wilsona a Gene Hackmana ve filmu režiséra Johna Moora Za nepřátelskou linií a v akční komedii Američtí psanci, v níž ztvárnil legendárního zločince Franka Jamese. Kromě filmových rolí jsme jej mohli vidět také v televizním seriálu Ti druzí nebo v seriálech Sex ve městě a Sin City, ve kterých se objevil v epizodních rolích.
Filmografie:
2007 Vdáš se, a basta! (Because I Said So) ...Johnny
2006 Kauza: CIA (Good Shepherd, The) ...John Russell, Jr.
2004 Píseň lásky samotářky (Love Song for Bobby Long, A) ...Lawson Pines
2003 Grand Theft Parsons ...Gram Parsons
2003 Recruit, The ...Zack
2003 Test (Recruit) ...Zack
2002 Česká spojka (Bad Company) ...důstojník Seale
2001 Za nepřátelskou linií (Behind the Enemy Lines) ...Stackhouse
2001 Američtí psanci (American Outlaws) ...Frank James
2000 Audrey Hepburn Story, The ...William Holden
2000 Bookie's Lament, The ...Mickey
1999 Neodolatelná (Simply Irresistible) ...Charlie
1998 Object of My Affection, The ...Steve Casillo
1998 Adventures of Sebastian Cole, The ...Troy
1995 Follow the River ...Johnny Draper
1980 Why Would I Lie? ...Jorge

21. Bleskovka•KONEC•

17. května 2008 v 15:24 | zuzana |  ♥Moje Bleskovky♥
1)Ahojky?
2)Jaký je váš oblíbený film?
3)Oblíbený herec a herečka?
4)Líbí se vám tu?
5)Co na diplomek?
6)Papaaa

Ryan Gosling

17. května 2008 v 15:19 | zuzana |  Herci
Herec
Datum narození:
12.11. 1980
Místo narození:Londýn ,Ontario, Kanada
Znamení:Štír

Životopis:
Ryan Gosling vlastním jménem Ryan Thomas Gosling, měří 1,85 m a je výbornám jazzovým kytaristou. Narodil se v Londýně v Ontariu v Kanadě a brzy se s rodinou přestěhovali do Cornwallu také v Ontariu, kde vyrůstal. Má ještě starší sestru Mandi. Ze základní školy si ho matka vzala domů, protože ho spolužáci šikanovali. Později navštěvoval střední školu Lestera B. Pearsona v Ontariu. V té době bydlel v Burlingtonu.
Už jako mladý dostal roli v Myckey Mouse Cabaretu, kde učínkovala mimo jiné i Britney Spears. V době účinkování žil s Justinem Timberlakem a jeho mamkou.
V roce 2004 byl vybrán v Sho West mužskou hvězdou zítřka. Má psa jménem George, jeho oblíbený film je East of Eden z roku 1955 a oblíbený herec Gary Oldman.
Jeho současná přítelkyně je Rachel McAdams. Narodili se dokonce ve stejné nemocnici - St. Joseph's Hospital - ovšem on je mladší. Seznámili se při účinkování ve filmu The Notebook. S dvěma kamarády otevřel v Beverly Hills marockou restauraci.
V březnu 2007 získal Spirit Awards v kategorii nejlepší herec. Také byl vyhlášen nejlepším hercem Stockholmského festivalu 2006.
Filmografie:
2007 Okamžik zlomu (Fracture) ...Willy Beachum
2007 Other Side, The ...Marston the 2nd
2005 Hranice života (Stay) ...Henry Letham
2004 Zápisník jedné lásky (Notebook, The) ...Noah Calhoun
2003 Svět podle Lelanda (United States of Leland, The) ...Leland P. Fitzgerald
2002 Vzorec pro vraždu (Murder by Numbers) ...Richard Haywood
2002 Slaughter Rule, The ...Roy Chutney
2001 Believer, The ...Danny Balint
2000 Vzpomínka na Titány (Remember the Titans) ...Alan Bosley
1999 Unbelievables, The ...Josh
1998 Nothing Too Good for a Cowboy ...Tommy
1997 Breaker High ...Sean Hanlon
1996 Frankenstein and Me ...Kenny
S přítelkyní Rachel McAdams:

Snow

17. května 2008 v 13:51 | zuzana |  Red Hot Chili Peppers

Otherside

17. května 2008 v 13:47 | zuzana |  Red Hot Chili Peppers


John Frusciante (kytara)

17. května 2008 v 13:14 | zuzana |  Red Hot Chili Peppers
hudebník
Datum narození:
05.03. 1970
Místo narození:Astoria, Queens, New York, New York, USA
Znamení: Ryby

Životopis:
Frusciante přišel do skupiny v roce 1988 poté, co se jeho předchůdce ve skupině, Hillel Slovak, předávkoval heroinem. V srpnu 1989 natočil se skupinou první studiové album Mother's Milk a z nepříliš známé skupiny se rychle staly hvězdy. Po dalším studiovém počinu z roku 1991, desce Blood Sugar Sex Magik, byla již skupina slavná po celém světě. Tuto slávu ale Frusciante nesl docela těžce. Začal brát heroin a 7. května 1992 kapele těsně před koncertem v Japonsku oznámil, že končí.
Trpěl zřejmě maniodepresivní psychózou. Šlo to s ním rychle z kopce. Dlouhou dobu nevycházel z domu, odřízl se od přátel a bral tvrdé drogy. V tomto období natočil také dvě sólové desky - "Niandra Lades and Usually Just a T-Shirt" a "Smile From the Streets You Hold". Dnes říká, že se za tyto desky stydí, protože byly natočeny jen pro potřebu peněz na drogy. Jeho bývalá kapela mezitím natočila s kytaristou Davem Navarrem poměrně úspěšné album "One Hot Minute". Sama kapela však nebyla s výsledkem spokojena, navíc Navarro upadl do hlubin těžké drogové závislosti a vývoj skupiny se ocitl na mrtvém bodě. Dave byl skupiny odejit. Už to vypadalo, že se "redhoti" rozpadnou. Ovšem Frusciante, kterého už většina lidí odepisovala, absolvoval úspěšnou protidrogovou léčbu a v roce 1998 se po vzájemné dohodě vrátil zpět do skupiny. Dá se říci, že JF a zbytek skupiny se zachránili navzájem.
Skupina během několika týdnů natočila album Californication. K prvnímu singlu s písní Scar Tissue byl natočen videoklip, který ukazuje členy kapely jako čtyři unavené a poraněné muže, kteří jedou autem vyprahlou pouští. John Frusciante hraje v klipu na zlomenou kytaru a také řídí auto, i když nikdy neměl řidičské povolení. Album se stalo obrovským hitem a kapela potvrdila svůj status legendy. V roce 2002 vydává skupina další, opět úspěšné, album "By The Way". O dva roky později se Frusciantoveovy povedl husarský kousek, když během 12 měsíců vydal sedm alb, z toho 6 během 6 měsíců. Frusciante je, zdá se, stejně jako ostatní členové kapely z drogové závislosti vyléčen a stává se z něho zastánce zdravé výživy. V roce 2006 vydávají redhoti další řadové album s názvem Stadium Arcadium.

Chad Smith (bicí)

17. května 2008 v 12:59 | zuzana |  Red Hot Chili Peppers
bubenik
Datum narození:
25.10. 1961
Místo narození:St. Paul, Minnesota, USA
Znamení:Štír
Životopis:
Chad Smith 25. října 1962 v americkém státě Minnesota.Začal hrať veľmi skoro. Skúšal všelijaké práce už ako 17 ročný. Jediné, čo však chcel robiť, bolo hrať na bicie. V roku 1980 ukončil Bloomfield Hill`s Lasher High School.Postupom času získal veľmi dobrú povesť ako bubeník.Tvrdili o ňom, že bicie je na raňajky. Hral v kapelách ako napríklad Tilt alebo Tyrant.V roku 1988 sa mu otvorila šanca hrať v Red Hot Chili Peppers>.
Prihlásil sa na konkurz, ale Red Hot Chili Peppers sa nepáčili jeho dlhé vlasy.On sa odmietol dať ostrihať a začal hrať.Po skúške ho zobrali aj vlasatého.Vynikajúco si rozumeli s Fleovou basou, čoho sa Flea nedočkal u Jacka Ironsa ani Cliffa Martineza. V roku 1989 sa pridal k Red Hot Chili Peppers a pre nich obetoval všetko. Chad Smith je veľkým priateľom speváka Pearl Jamu Eddieho Veddera. Chad je ženatý s Mariou St.John a majú spolu dcérku Manon St.John Smithovú. Narodila sa mu 3.marca 1997.Neskôr sa však rozviedli.Má tiež ešte jednu dcéru.
Chad je držiteľom Guinessového rekordu v hraní na najväčšej bicej zostave, ktorá pozostávala až z 308 komponentov. Chad je jediný člen RHCP, ktorý nikdy neskúsil drogy. Jeho hudbu ovplyvnili mená ako Kiss, Led Zeppelin, Keith Moon, Mitch Mitchell, Black Sabbath, Kiss, Jimi Hendrix, Van Halen, The Who, Motown, P-Funk, Buddy Rich, John Bonham. Tak ako Flea a Anthony, aj on je veľkým fanúšikom basketbalu.Jeho najobľúbenejší tým je Detroit Tigers.

Flea Michael Balzary (baskytara)

17. května 2008 v 12:39 | zuzana |  Red Hot Chili Peppers
Hudebník
Datum narození
:16.10. 1962
Místo narození:Melbourne, Austrálie
Znamení:Váhy
Životopis:
Michael Balzary známý pod přezdívkou Flea je hráč na basovou kytaru v americké hudební skupině Red Hot Chili Peppers. Je pokládán za jednoho z nejlepších baskytaristů součastnosti. Krátce působil ve skupině Jane's Addiction. Je vyhledávaným studiovým hráčem (The Mars Volta, Glenn Hughes). Někdy hraje také na trumpetu.
Michael Balzary se narodil v roce 1962 v Melbourne, ale jeho rodiče se již v roce 1967 přestěhovali do New Yorku. Zde se jeho matka rozvedla a znovu provdala za jazzmana Waltera Urbana. Michael Balzary začal hrát v devíti letech na bicí a na trubku, vstoupil do Los Angeles Junior Philharmonic Orchestra.
Zahrál si i v několika filmech, hostoval například na Cd Alanis Morissette. V roce 1986 se oženil s Leoshou Zeviar, s níž má dceru Claru (rok narození 1988). V roce 1990 se rozvedli, zůstávají však i nadále dobrými přáteli.
V současnosti (2007) žije s Frankie Ryder, s níž má dceru Suny Bebop Balzary.

Anthony Kiedis (zpěv)

17. května 2008 v 12:19 | zuzana |  Red Hot Chili Peppers
zpěvák
Datum narození:
01.11. 1962
Místo narození:Michigan, USA
Znamení:Štír
Životopis:
Anthony Kiedis je americký zpěvák skupiny Red Hot Chili Peppers. On a jeho nejlepší přítel Michael Flea Balzary založili tuto kalifornskou punkrockovou skupinu v roce 1983. Jejich první písničkou byla Out in L.A. Nazpíval ji Anthony (nespal celou noc, aby píseň nazpíval-chtěl překvapit zbytek kapely).
Kiedis je známý svým energickým projevem při živých vystoupeních a také jako autor mírně tajemných textů této světoznámé skupiny. Měl během hudební kariéry stejně jako jeho spoluhráči velké problémy s drogami. Už od dvanácti let kouřil marihuanu, později se přidaly i další drogy. Bral kokain i heroin. Poté, co zemřel jeho přítel a kytarista skupiny Hillel Slovak, s drogami na 5 a půl roku přestal. Úplně s drogami přestal na začátku roku 2002. V roce 2004 pak vydal své velmi naturalistické memoáry s názvem Scar Tissue.V roce 2005 RHCP vydávají další album s názvem Live in Hyde Park. Dvojalbum Stadium Arcaidum vydali v roce 2006 . Na dvojalbu (první disk se jmenuje Jupiter a druhý se jmenuje Mars) najdete všechno, co Red Hot Chili Peppers charakterizuje.
V menši míře se také venoval herectví:
filmy: F.I.S.T (1978), Point break (1991), Thrashin'(1985), The Chase (1994), Back to the Future I,II,III, (1989,1990), Though guys (1986), Less than Zero (1987)
seriály: Beverly Hills, 90210 (1990) - hral chlapca na párty v epizóde "Leading From The Hearth" (epizóda 2.11), Who´s Watching The Kids (1978)
ostatní projekty: Kristen Vigard (1998), Television (1994), Working Class Hero-Tribute to John Lennon (1995)
Filmografie:
1994 Chase, The ...Will
1991 Bod zlomu (Point Break) ...Surf Gang
1987 Less Than Zero ...Musician #3
1986 Tough Guys ...Red Hot Chili Peppers
1978 Jokes My Folks Never Told Me ...

Evan Rachel Wood

17. května 2008 v 11:43 | zuzana |  Herečky
Herečka
Datum narození:
07.09. 1987
Místo narození:Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení:Panna
Životopis:
Evan Rachel Wood je jednou z nejtalentovanějších mladých hollywoodských hereček.
Za roli ve filmu Třináctka, který napsala a režírovala Catherine Hardwicke, byla v roce 2004 nominována na Zlatý glóbus, cenu SAG a Cenu kritiků. Wood tu ztvárnila dospívající dívku, která se snaží jít vlastní cestou i přes nátlak ze strany rodičů a rodiny.
V roce 2006 jsme ji mohli vidět v dramatu Ryana Murphyho Hlava nehlava a předtím také hrála spolu s Edwardem Nortonem, Davidem Morsem a Rory Culkinem ve filmu Davida Jacobsona Cizinec, jehož hlavní hrdina v podání Nortona je přesvědčen o tom, že je kovboj, a naváže vztah s mladou rebelkou, kterou si zahrála Evan Rachel Wood.
Z dalších filmů na jejím kontě můžeme jmenovat například snímek Mike Bindera Druhá strana mince, kde hrála společně s Joan Allen a Kevinem Costnerem, Svádění Marcose Siegy s Ronem Livingstonem a Jamesem Woodsem, Ztracené, westernové drama Rona Howarda s Tommy Lee Jonesem a Cate Blanchett, komedii Simone s Al Pacinem, Magickou posedlost s Nicole Kidman a Sandrou Bullock nebo Detour s Michaelem Madsenem.
V televizi se Evan Rachel Wood objevila ve velmi úspěšném seriálu stanice ABC Once and again. Upoutala tu na sebe pozornost jako citlivá Jessie, která se s obtížemi vyrovnávala s problémy rozvodu rodičů a dospívání. Nedávno se objevila jako neteř postavy, kterou hraje Allison Janney, v seriálu NBC Západní křídlo.
Mezi její divadelní úspěchy patří The Miracle Worker v Theatre in the Park, Sen noci svatojánské pro Shakespeare in the Park a tříleté angažmá v A Christmas Carol.
Mimo jiné je držitelkou černého pásku v Tae kwon do a umí tančit a zpívat. Žije v Los Angeles.
Filmografie:
2007 Across the Universe (Across the Universe) ...Lucy Carrigan
2006 Hlava nehlava (Running with Scissors) ...Natalie Finch
2006 Past na žraloka (Shark Bait) ...Cordelia
2005 Down in the Valley ...Tobe
2005 Svádění (Pretty Persuasion) ...Kimberly Joyce
2005 Vztekle tvá / Druhá strana mince (Upside of Anger, The) ...Lavender 'Popeye' Wolfmeyer
2003 Ztracené (Missing, The) ...Lilly Gilkeson
2003 Třináctka (Thirteen) ...Tracy Louise Freeland
2002 S1m0ne (S1m0ne) ...Lainey Christian Taransky
2001 Strážce tajemství (Little Secrets) ...Emily Lindstrom
1999 Down Will Come Baby ...Robin Garr
1998 Magická posedlost (Practical Magic) ...Kylie Owens
1998 Digging to China ...Harriet Frankovitz
1997 Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story ...
1995 Death in Small Doses ...Anna
1995 Velká Samota (Father for Charlie, A) ...Tessa
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness ...Little Susie
1994 Search for Grace (Search for Grace) ...Sarah

Nicholas Gonzalez

17. května 2008 v 11:22 | zuzana |  Herci
herec
Datum narození:
03.01. 1976
Místo narození:San Antonio, Texas, USA
Znamení:Kozoroh
Životopis:
Nicholas se narodil 3. ledna 1976 v San Antoniu v Texasu. Jeho otec je dermatolog a jeho matka je účetní. Není jen hezký a chytrý, ale taky je to talentovaný herec i sportovec.
Jeho celé jméno je Nicholas Edward Gonzalez. Ale někdy mu říkají Nick Gonzalez. Navštěvoval Centrální Katolickou Střední školu v San Antoniu, kde se stal uznávaným sportovcem na přespolní běhy. Vyhrál Texaský šampionát v běhu na jednu a na dvě míle.
Po promování v roce 1994 přešel na Stanfordskou Universitu v Californii.
Jeho zájem o literaturu, historii (což byly jeho oblíbené předměty) a poezii ho na dva semestry zavedl až na prestižní Oxfordskou Universitu v Anglii, kde se chtěl přiblížit anglické literatuře a poezii. Když dokončil bakalář umění v Anglii v roce 1998, dal se na se hraní v sólovém divadle.
Alma Martinez, herečka a Stanfordská profesorka, ho povzbuzovala, aby se stal profesionálním hercem. S její pomocí se spojil s divadelním hnutím v San Franciscu.
Vylepšil své schopnosti v klasickém i současném divadle. "Jsem šťastný, když jsem na jevišti," prohlašuje.
V roce 1998 se Nicholas přestěhoval do Los Angeles, kde rychle dostal malou roli v televizních seriálech "Dharma and Greg" a "One World". Objevil se taky jako syn Fidela Castra v originálním filmu "My Little Assassin" (1999), kde s ním hráli Joe Mantegna a Gabrielle Anwar.
Nicholasova nejznámější role přichází v roce 2000, kde hrál v seriálu "Resurrection Blvd", který měl premiéru 26. června 2000. Hrál tam jako Alex Santiago, hezký a rozmyslný student, který odešel ze školy, aby se stal profesionálním boxerem.
Mezitím, co pokračoval v seriálu "Resurrection Blvd", se také objevil v epizodě seriálu "Walker, Texas Ranger" a v seriálu "That 70's Show" (- kde hrál taky Ashton Kutcher).
Dokonce si našel čas na rodinný film s Marisol Nicholsovou (- spoluúčinkující herečka ze seriálu "Resurrection Blvd") ve filmu "The Princess and the Barrio Boy", kde hrál hlavní roli.
Ted' spíš něco o jeho osobnosti: Mezi jeho koníčky patří hraní golfu, hraní video her a práce venku. Nicholas je horlivý čtenář a milovník zvířat.
Než odstartoval filmovou kariéru, pracoval jako číšník. Je také dobrovolníkem na charitativních akcích. Ve španělském časopise People byl zvolen jedním z 50-ti nejkrásnějších lidí a jiný španělský časopis ho jmenoval do ankety '25 nejžhavějších svobodných celebrit'. Má bratra, jménem JJ Gonzalez a nevlastní sestru, která se jmenuje Madeline Mosier. Nicholas taky chodil s Evou Longoriou...

Filmografie:
2005 Sea of Dreams ...Sebastian
2005 Venice Underground ...Jack
2004 Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid) ...Dr. Ben Douglas
2002 Šňup (Spun) ...Angel
2001 Marco Polo: Návrat do Xanadu (Marco Polo: Return to Xanadu) ...Young Marco
2001 Nebezpečná partie (Scenes of the Crime) ...Marty
2000 Resurrection Blvd. ...Alex Santiago
2000 Princess & the Barrio Boy, The ...Sol Torres
1999 My Little Assassin (My Little Assassin) ...Andre Castro
1999 Undressed ...Andy (1999: Season 1)

Soutěžím o nej blog-postoupila jsem do 2 kola...

17. května 2008 v 10:07 | zuzana |  ♥Soutěžím♥
Ahojkyyy jestli se vám líbí můj bloček tak mi určo dejte hlásek budu vám moc vděčná děkuju :o)

Stadium Arcadium

14. května 2008 v 22:08 | zuzana |  Red Hot Chili Peppers
Album Stadium Arcadium vyšlo v roce 2006.

1. Dani California
2. Snow (Hey Oh)
3. Charlie
4. Stadium Arcadium
5. Hump De Bump
6. She's Only 18
7. Slow Cheetah
8. Torture Me
9. Strip My Mind
10. Especially In Michigan
11. Warlocks
12. C'mon Girl
13. Wet Sand
14. Hey
15. Desecration Smile
16. Tell Me Baby
17. Hard To Concentrate
18. 21st Century
19. She Looks To Me
20. Readymade
21. If
22. Make You Feel Better
23. Animal Bar
24. So Much I
25. Storm in a teacup
26. We Believe
27. Turn It Again
28. Death Of A Martian