NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Červen 2008

Brittany Murphy

30. června 2008 v 23:49 | zuzana |  Herečky
herečka
Datum narození: 10.11. 1977
Místo narození: Atlanta, Georgia, USA
Znamení: Štír
Životopis:
Brittany Murphy je jednou z nejvyhledávanějších a nejangažovanějších mladých hereček Hollywoodu. Z řady úspěšných snímků můžeme jmenovat: Malý černý deník (Little Black Book, 2004, r. ), Holky z lepší společnosti (Uptown Girls, 2003, r. ), Líbánky (Just Married, 2003, r. , hr. Ashton Kutcher) a 8 Mile (2002, r. , hr. Eminem), Ďáblova čísla (Devil's Arithmetic, 1999, hr. Kirsten Dunst) a Na nepřátelské půdě (Common Ground, 2000).
Dalšími filmy jsou Kluci v mém životě (Riding in Cars with Boys, 2001, r. Penny Marschall, hr. Drew Barrymore), Neříkej ani slovo (Don't Say A Word, 2001, r. Gary Fleder, hr. Michael Douglas), Letní vzplanutí (Summer Catch, 2001), Krása na zabití (Drop Dead Gorgeous, 1999), Tatík Hill a spol. (King of the Hill, 1997, r. Chudl Sheetz, Mike Judge), Šílená jízda (Drive, 1997, r. Steve Wang), Phoenix (1998, r. Danny Cannon).
Brittany Murphy si v roce 2005 zahrála ve filmu režiséra Roberta Rodrigueze, Sin City - město hříchu. Objevila se zde jako servírka Shellie, která prochází všemi třemi příběhy filmu, ale klíčovou roli hraje v Dwightově povídce "Velká tučná zabijačka". Pro roli Shellie měl režisér Rodriguez a autor Sin City Frank Miller jasnou favoritku, kterou byla Brittany Murphy. Brittany je přesným ztělesněním Shellie. Dokonce když si Miller při tvorbě Sin City představoval, jaký by Shellie mohla mít hlas, představoval si Brittany. Shellie je jiná, než ostatní holky Sin City. Prochází všemi třemi příběhy, je velmi jemná a čistá, a přesto dobře zapadá do prostředí Sin City. I když Brittany natáčela pouze dva dny, byl to pro ni nezapomenutelný zážitek. Atmosféra při natáčení byla tak uvolněná a kreativní, až tomu sama nemohla uvěřit.

Filmografie:
2007 Other Side, The ...Max Mackenzie
2007 Sin City 2 ...Shellie
2006 Groomsmen, The ...Sue
2006 Happy Feet (Happy Feet) ...Gloria
2005 Tam, kde jsem nikdy nebyl (Neverwas) ...Maggie Blake
2005 Sin City - město hříchu (Sin City) ...Shellie
2004 Malá černá skříňka (The Little Black Book) ...Stacy
2004 Malý černý deník (Little Black Book) ...Stacy
2003 Holky z lepší společnosti (Uptown Girls) ...Molly Gunn
2003 Pozor, hodný pes! (Good Boy!) ...Nelly
2003 Líbánky (Just Married) ...Sarah McNerney
2002 8 Mile (8 Mile) ...Alex
2002 Šňup (Spun) ...Nikki
2001 Neříkej ani slovo (Don´t Say a Word) ...Elisabeth Burrows
2001 Don't Say a Word ...Elisabeth Burrows
2001 Kluci v mém životě (Riding in Cars with Boys) ...Fay Forrester
2001 Ulice New Yorku (Sidewalks of New York) ...Ashley
2001 Letní vzplanutí (Summer Catch) ...Dede Mulligan
2000 Common Ground ...Dorothy Nelson
2000 Angels! ...Nurse Bellows
2000 Vraždy v Cherry Falls (Cherry Falls) ...Jody Marken
2000 Trixie ...Ruby Pearli
1999 Narušení (Girl, Interrupted) ...Daisy Randone
1999 Ďáblova čísla (Devil's Arithmetic, The) ...Rivkah
1998 David and Lisa ...Lisa
1998 Prophecy II, The ...Izzy
1998 Zack and Reba ...Reba Simpson
1998 Phoenix ...Veronica
1998 Falling Sky ...Emily Nicholson
1997 Drive ...Deliverance Bodine
1996 Maniak (Freeway) ...Rhonda
1996 Double Jeopardy ...Julia
1995 Bezmocná (Clueless) ...Tai
1993 Almost Home ...Molly Morgan
1993 Family Prayers ...Elise
1991 Drexell's Class ...Brenda Drexell (1991-1992)

Alexandra Holden

30. června 2008 v 23:27 | zuzana |  Herečky
herečka
Datum narození:
30.04. 1977
Místo narození: Northfield, Minnesota, USA
Znamení: Býk
Filmografie:
2003 Láskou praštěná (How to Deal) ...Scarlett Smith
2003 Smrt přichází v bílém (Dead End) ...Marion Harrington
2002 Žába k zulíbání (The Hot Chick) ...Lulu
2002 Nebezpečná přání (Wishcraft) ...Samantha Warren
2001 Vzpoura (Uprising) ...Frania Beatus
1998 Zapadákov (Dancer, Texas Pop. 81) ...Vivian
1997 Svatba naruby (In & Out) ...Meredith
1997 Ally McBealová (Ally McBeal) ...Jane Wilco
1994 Přátelé (Friends) ...Elizabeth Stevens

Láskou praštěná

30. června 2008 v 23:17 | zuzana |  Romantický
Originální název:
How to Deal
Motto: PRAVIDLO č.1 - ZAPOMEŇ NA PRAVIDLA
Typ filmu: Romantický
Rok výroby: 2003
Režie: Clare Kilner
Hrají: Mandy Moore, Alexandra Holden, Nina Foch, Peter Gallagher, Allison Janney, Trent Ford, Dylan Baker, Mackenzie Astin, Connie Ray, Mary Catherine Garrison, Sonja Smits, Laura Catalano, Ray Kahnert, Andrew Gillies, John White, Alison MacLeod, Bill Lake, Charlotte Sullivan, Philip Akin, Claire Crawford, Ennis Esmer, Thomas Hauff, Darryl Pring, Patrice Goodman, Audrey Gardiner, Jayne Eastwood, Judi Croon, Sandi Ross, Gabrielle Ashry, Dana Reznik
Popis:
Romantická komedie o milostných peripetiích krásné Halley, kterou ve Filmu ztvárnila americká popová hvězda Mandy Moore (Deník princezny). Je držitelkou několika cen MTV Music Award.
Mladičká Halley po zkušenostech z několika milostných záletů dojde k závěru, že skutečná láska neexistuje. Velmi rychle se ale přesvědčí, že žádná teorie není dokonalá. Nejlepší kamarádku Halley si v této romantické komedii zahrála Alexandra Holden, známá to kráska ze seriálů Přátelé, nebo Ally McBealová.

37. Bleskovka•KONEC•

30. června 2008 v 22:47 | zuzana |  ♥Moje Bleskovky♥
1)Kdo je na obrázku?
2)Jeden její film?
3)Jedna její písnička?
4)Máte ji rádi?
5)Co na diplomek?


36. Bleskovka•KONEC•

30. června 2008 v 20:53 | zuzana |  ♥Moje Bleskovky♥
1)Kdo je na obrázku?
2)Jeden film kde hrála?
3)Zná Zaca Efrona?
4)Máte ji rádi?
5)Co na diplomek?



39. Diplom

30. června 2008 v 20:21 | zuzana |  ♥Moje Diplomy♥

35. Bleskovka•KONEC•

30. června 2008 v 19:33 | zuzana |  ♥Moje Bleskovky♥
1)Kdo ej na obrázku?
2)Jeden její song?
3)Je vdaná?
4)Máš ji rád/a?
5)Co na diplomek?


Soutěžím v SONC

30. června 2008 v 19:06 | zuzana |  ♥Soutěžím♥
Jsem v soutěži o nej celebritu soutěžím s Wentworthem Millerem(Michael scofield-prison break) tak pokud se vám taky tak líbí tak pro mě určo hlásněte:o)

38. Diplom

30. června 2008 v 19:02 | zuzana |  ♥Moje Diplomy♥

37. Diplom

30. června 2008 v 19:00 | zuzana |  ♥Moje Diplomy♥

36.Diplom

30. června 2008 v 18:59 | zuzana |  ♥Moje Diplomy♥

Design-Černočervený design...štěně a kotě

30. června 2008 v 18:57 | zuzana |  Designy
ZÁHLAVÍ:
Zobrazení názvu- nezobrazovat
Písmo- Georgia
- velikost- 30 pixelů
- barva- #ff0000(červená)
Rozměry záhlaví- 450 pixelů
Rámeček- žádný
Pozadí záhlaví- obrázek kotě a štěně + barva #000000(černá)
- pozice- uprostřed
- opakování- neopakovat
- upevnení- rolovat
STRÁNKA:
Písmo- písmo-nic
- barva-#ff0000(červená)
- velikost- 1 znak
Odkazy- barva-#ff0000(červená)
- pozadí-nic
- podtržení-plný
- barva aktivních- #ff0000(červená)
- pozadí+podtržení- nic
Rozměry stránky- 85 procent
Okraje stránky- 0 pixelů
- barva- #ff0000(červená)
- obrázek- nic
Rámeček- všechny strany stejně
- rámeček- žádný
Pozadí stránky- barva- #000000(černá)
- obrázek- žádný
MENU: vlevo
Písmo- písmo- Georgia
- barva- #ff0000(červená)
- velikost- 85 procent
Odkazy- nic
Rozměry sloupce- šířka- 22 procent
Rámeček- každá strana zvlášť
- horní rámeček- žádný
- dolní rámeček- žádný
- pravý rámeček- dvojitý
- šířka- 1 pixel
- barva- #ff0000(červená)
- levý rámeček- žádný
Pozadí sloupce-barva-#000000(černá)
-obrázek-žádný
Rámeček kolem boxů- žádný
Pozadí boxů- barva-#000000(černá)
-obrázek-žádný
Písmo titulku boxu- písmo-Georgia
- barva- #000000(černá)
-velikost- nic
Pozicetitulku boxu- uprostřed
Rámeček titulku boxu- žádný
Pozadí titulku boxu- barva-#000000(černá)
- obrázek- žádný
MOTTO: žádné motto
DROBEČKOVÁ NAVIGACE: vedle menu
Písmo- písmo+ barva- nic
- velikost- 80 procent
Odkazy- barva- #ff0000(červená)
- pozadí- #000000(černá)
Položky- oddělovač: >
- mezery mezi položkami- 0.5 znaků
Rozěry drobečkové navigace- 20 pixelů
Rámeček- všechny strany stejně
- rámeček- žádný
Pozadí navigace- barva- #000000(černá)
-obrázek-žádný
ZÁPATÍ: celá šířka
Písmo- Comic Sans MS
-barva- #ff0000(červená)
- velikost- 80 procent
Odkazy- barva, barva aktivních a pozadí aktivních- #ff0000(červená)
Rozměry zápatí- 1.5 znaků
Rámeček- všechny strany stejně
- rámeček- žádný
Pozadí zápatí-barva-#000000(černá)
-obrázek-žádný

34. Bleskovka•KONEC•

30. června 2008 v 13:56 | zuzana |  ♥Moje Bleskovky♥
1)Kdo je na obrázku?
2)Jeden její song?
3)Má sestru Jessicu?
4)Máš ji rád/a?
5)Co na diplomek?


35. Diplom

30. června 2008 v 12:04 | zuzana |  ♥Moje Diplomy♥

34. Diplom

30. června 2008 v 12:01 | zuzana |  ♥Moje Diplomy♥
Děkuju:-*