NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Brittany Snow

5. července 2008 v 11:37 | zuzana |  Herečky
Herečka
Datum narození:
09.03. 1986
Místo narození: Tampa, Florida, USA
Znamení: Ryby

Životopis:
Brittany Anne Snow se narodila 9.3.1986 v Tampě, na Floridě. Její rodiče jsou Cindy a John, který je teď Brittaniným manažerem. Brittany je taky jedna z nejlepších kamarádek Ashley Tisdale.
Brittany začala svojí kariéru, jako mnohé hollywoodské hvězdy. Totiž v modelingu a to už když jí byly 3 roky.
Herecká kariéra začala díky "mýdlové opeře" GuidingLight. Hodně lidí si jí bude pamatovat ze 3. sezóny seriálu Nip/Tuck, kde hrála neonacistku. Její první velká role přišla v roce 2005, kdy si zahrála po boku Vina Diesela ve filmu Ochránce. Dál se objevila třeba ve filmu JohnTucker musí zemřít nebo Hairspray.
Haispray je takovým, dalo by se říct, zlomem v její kariéře. Už je uveden do kin film Prom Night ve kterém hraje po boku Jamie Lee Curtis. Další filmy, které vyšli v roce 2008 je také Finding Amanda (kde hraje s Matthewem Broderickem, také uveden do kin) a On the Doll. Momentálně natáčí film Vicious Kind.

Filmografie:
2007 Hairspray (Hairspray) ...Amber Von Tussle
2006 John Tucker musí zemřít (John Tucker Must Die) ...Kate
2005 Ochránce (Pacifier, The) ...Zoe Plummer
2003 Secrets and Lies ...Meg Pryor
2003 Miss Teen USA ...Judge
2003 Plastická chirurgie s.r.o. (Nip/Tuck) ...Ariel Alderman
2002 Sarah Hughes: A Life in Balance ...Host
1995 Walt Disney World Inside Out ...
1995 Mimi wo sumaseba ...Shizuku
1993 Strážce Moře (SeaQuest DSV) ...Hyperion Child / ...
1952 Guiding Light, The ...Susan Lemay #2 (1998-2001)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama