NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Jennifer Morrison

5. července 2008 v 11:37 | zuzana |  Herečky
herečka
Datum narození:
12.04. 1979
Místo narození: Chicago, Illinois, USA
Znamení: Beran

Životopis:
Jennifer Marie Morrison (narozena 12. dubna 1979 v Chicagu, Illinois) je americká herečka a hvězda. Je známá jako představitelka Allison Cameronová v seriálu Dr. House.
Dětství
Morrison se narodila v Chicagu, Illinois a studovala na Arlington Heights v Illinois. Absolvovala Prospect High School v roce 1997, hrála na klarinet ve školní pochodové kapele, zpívala ve sboru a dělala roztleskávačku školního týmu.
Studovala Divadlo a Angličtinu na Loyola University v Chicagu a absolvovala v roce 2000. Studovala i herectví se společností Steppenwolf Theatre, poté odjela do Los Angeles, kde započala kariéru ve filmu a televizi.
Kariéra
Jennifer Morrison začala svou kariéru jako dětstká hvězda, když začala účinkovat v reklamě pro JC Penney, Montgomery Ward a dále pro Rice Krispies and Mondos. Když jí bylo deset let, objevila se na obálce Sports Illustrated for Kids s basketbalistou Michaelem Jordanem.
V patnácti letech hrála ve svém debutovém filmu Křižovatka jako dcera Richarda Gera a Sharon Stone. Později se objevila jako Samantha ve filmu Ozvěny mrtvých s Kevinem Baconem. Její první hlavní role přišla roku 2000 ve filmu Temná legenda 2, od té doby hrála ve filmech Skřípění s Adamem Brodym, Přežít Vánoce s Benem Affleckem a Jamesem Gandolfinim a v Mr. & Mrs. Smith s Bradem Pittem a Angelinou Jolie.
Před přijetím jedné z hlavních rolí, imunologa Dr. Allison Cameronové, v seriálu Dr. House roku 2004 společně s Hughem Lauriem, pracovala na několika show včetně Touched by an Angel a Dawsnův svět.
V roce 2005 začala s produkováním nezávislého filmu Flourish. Morrisonová se objevila ve videoklipu Nicka Lachey ("Shut up"), The Donnas ("Too Bad About Your Girl") a Jack's Mannequin "Dark Blue".
Osobní život
Morrison je nejstarší ze tří dětí narozených Davidovi a Judy Morrisonovým. Prvně jmenovaný byl oceněn cenou *Teacher of the Year by the Illinois State Board of Education in 2003. Její sestra, Julia Kay Morrison, a bratr Daniel jsou studenty University of Illinois.
Od roku 2004 má milostný vztah s Jessem Spencerem, který hraje jednu z hlavních rolí v Dr. House.
V lednu 2007 oznámil časopis People jejich zasnoubení v Paříži. Jejich mluvčí prohlásil, že datum svatby ještě není stanoveno. V rozhovoru pro Post-Golden Globes Morrison uvedla, že ji Spencer požádal o ruku 23. prosince 2006 na Eiffelově věži.
Nyní žije se Spencerem v San Fernando Valley.

Filmografie:
2005 Mr. & Mrs. Smith (Mr. & Mrs. Smith) ...Jade - Associate #2
2004 Dr. House (House M.D.) ...Dr. Allison Cameron
2004 Dr. House (House M.D.) ...Dr. Allison Cameron
2004 Přežít Vánoce (Surviving Christmas) ...Missy Vanglider
2003 Skřípění (Grind) ...Jamie
2002 Machr - zpověď univerzitního bookmakera (Big Shot: Confessions of a Campus Bookie) ...Callie
2002 100 žhavých tygřic (Girl Fever) ...Annie
2000 Temná legenda 2 (Urban Legends: Final Cut) ...Amy Mayfield
1999 Ozvěny mrtvých (Stir of Echoes) ...Samantha Kozac
1998 Dawsonův svět (Dawson's Creek) ...Melanie Shea Thompson
1994 Křižovatka (Intersection) ...Meaghan Eastman
1994 Zázrak v New Yorku (Miracle on 34th Street) ...Denice
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Komentáře

1 NewmanMay29 NewmanMay29 | E-mail | Web | 23. března 2012 v 19:22 | Reagovat

That is good that we can take the <a href="http://goodfinance-blog.com/topics/credit-loans">credit loans</a> and this opens up new chances.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama