NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Kristanna Loken

28. srpna 2008 v 9:44 | zuzana |  Herečky
Povolání:
Herečka
Datum narození: 8. 09. 1979
Místo narození: Ghent, New York, USA
Znamení: Panna
Životopis
Kristina je dcerou bývalého herce a spisovatele, který se stal farmářem. Jako malá se dlouhou dobu věnovala tanci a jízdě na koni. Svou kariéru v showbyznysu začala v 15 letech jako modelka. Brzy na začátku kariéry získala smlouvu s prestižní Elite model. Téměř současně začíná svou hereckou kariéru, když se objevila v několika menších rolích televizních seriálů.
Prvním z nich byl "As the World Turns" (1994), následovaly "Unhappily Ever After" (1996-1997), "Star Trek: Voyager" (1997), "Pensacola" (1997-1998). Známou se stala zejména díky postavě Taji, kterou ztvárnila v televizním seriálu "Mortal Kombat: Conquest" (1998) a roli Sarah v seriálu "D.C." (2000). Debutovou filmovou roli Angie ztvárnila v nezávislém filmu "Gangland" (2000). Následující rok se objevila ve filmech "Panic" (2001) a "Academy Boyz" (2001). Do práce v televizních seriálech se vrátila postavou Lisy v seriálu "Philly" (2001-2002).
Obrovské popularity se jí však dostává teprve ve velkorozpočtovém filmu Terminátor 3: Vzpoura strojů "Terminator 3: Rise of the Machines". V roli nejvyspělejšího vražedného stroje T-X, který byl vyslán z budoucnosti, aby dokončil práci svého předchůdce T-1000. Ve film si zahrála po boku superstar Arnolda Schwarzeneggera, Nickca Stahla a Claire Danesové. Film se ihned po uvedení do kin stal obrovsky úspěšným a Kristina zaplnila stovky časopisů po celém světě.

Filmografie:
In the Name of the King (2007)....Elora
Lime Salted Love (2006)....Zephyer Genesee
BloodRayne (2006)....BloodRayne
Ring of the Nibelungs (2004)....Brunnhild
Terminator III (2003)....TX, The Terminatrix
Academy Boyz (2001) .... Linda Baker
Panic (2001) .... Josie
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Komentáře

1 Nesinka♥ twoie SBéé  co tě lofffí MuCk Nesinka♥ twoie SBéé co tě lofffí MuCk | Web | 28. srpna 2008 v 9:46 | Reagovat

bude tu bleskovka? dneska...xD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama