NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Leonor Varela

28. srpna 2008 v 11:04 | zuzana |  Herečky
Povolání:Herečka
Datum narození: 29. 12. 1972
Místo narození: Santiágo,Chile
Znamení: Kozoroh

Životopis
Leonor se narodila 9.12 1972 v Chile. Svou hereckou dráhu začala v roce 1995 ve filmu Pony Trek. V roce 1997 se objevila ve filmech "Tic Tac",léto v sedle,Ince de Oro, který se vysílal stejně jako Pony Trek v TV,Ciel est á nous,Le. V roce 1998 si zahrála malinkou roli v Muži se Železnou maskou a v Jeremiáši.
V roce 1999 si zahrála v několika filmech, ale diváka měla možnost hodně upoutat v historickém filmu Cleopatra, kde ztvárnila hlavní roli, po jejím boku si zahrál B.Zane (Marcus Antonius), T.Dalton (Caesar). Mohli jsme ji vidět i v Texas Ranger/Texaští jezdci (2001), Agent z Panami/Krejčí z Panami (2001), Blade II./Blade 2 (2002), Drž hubu (2003), Hlasy nevinosti (2004), Americano (2005). V roce 2006 by se měla konat premiéra filmu Goal 2, 2006 se objeví i v českých kinech.

Filmografie
2007 - Góóól! 2 (Goal! 2: Living the Dream...) role: Jordana Garcia
2004 - Hlasy nevinnosti (Voces inocentes) role: Kella
2003 - Drž hubu! (Tais-toi) role: Katia / Sandra
2002 - Blade II (Blade II) role: Nyssa
2001 - Agent z Panamy (Tailor of Panama, The) role: Marta
2001 - Texas Rangers (Texas Rangers) role: Perdita
1999 - Kleopatra (TV) (Cleopatra) role: Cleopatra
1998 - Muž se železnou maskou (The Man in the Iron Mask) role: Ballroom Beauty
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?

Ano je suprovej! 55.6% (690)
Newim... 12.6% (156)
Ne ani moc ne... 13.1% (162)
Jo,ale chce to ještě něco přidat 18.7% (232)

Komentáře

1 LuciOsska - SBčko :)) LuciOsska - SBčko :)) | Web | 28. srpna 2008 v 11:09 | Reagovat

bleskovká

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama