NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Prosinec 2008

168. Bleskovka•KONEC•

31. prosince 2008 v 14:44 | zuzana |  ♥Moje Bleskovky♥

1)Kdo je na obrázku?
2)Jste večer domanebo dete někam pařit jako já?:)
3)Jednu její písneň?
4)Co na diplomek?


...beru maximálně 7 lidí:))






SILVESTROVSKÁ BLESKOVKA

Miley Cyrus ♥3

31. prosince 2008 v 14:40 | zuzana |  Miley Cyrus
14212

Miley Cyrus ♥2

31. prosince 2008 v 14:29 | zuzana |  Miley Cyrus
14206

Miley Cyrus ♥1

31. prosince 2008 v 14:05 | zuzana |  Miley Cyrus

Jennifer Aniston

31. prosince 2008 v 13:41 | zuzana |  Herečky
Povolání:
Herečka
Datum narození: 11. 02. 1969
Místo narození: Sherman Oaks, Kalifornie, USA
Znamení: Vodnář

Životopis
Jennifer Aniston je dcera herce Johna Anistona (hvězda NBC televizního seriálu Tak jde čas "Days of Our Lives") a matky herečky/modelky. Má ráda procházky v přírodě, camping.
Jennifer vyrůstala v prostředí filmového podnikání. Je řeckého původu a rok svého dětství strávila právě v Řecku spolu se svými rodiči. Když však její otec dostal roli v sérii Love of Life, celá rodina přemístila do New Yorku (V době kdy ji bylo 9 let). Ve věku jedenácti let začala navštěvovat divadelní klub Rudolf Steiner School, kde se věnovala také kreslení. Její zkušenost z Rudolf Steiner School jí umožnila objevit spalující vášeň pro svět umění, kde záhy prokázala své kvality. Pár jejich maleb bylo dokonce vystaveno v prestižním newyorském Metropolitan Museum of Art (Metropolitní Muzeum Umění).

Miley Cyrus

31. prosince 2008 v 13:20 | zuzana |  Herečky
Povolání:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 23. 11. 1992
Místo narození: Nashville, Tennessee, USA
Znamení: Střelec

Životopis
Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny Hope Cyrus. Když byla malá táta ji říkal Smiley (Smíšek) a později se ze Smiley stalo Miley a to už od té doby zůstalo. Miley je dcerou zpěváka Billiho Raye Cyruse. Už od malička se objevovala v různých reklamách. Největší zlom ovšem nastal, když vyhrála casting na hlavní roli do seriálu Hannah Montana, který je v produkci Disney. Je o mladé 14-leté středoškolačce, která je populární zpěvačkou a hvězdou. To ovšem nikdo neví, protože vystupuje s blonďatou parukou a jménem Hannah Montana a ve škole je to zase jen obyčejná holka. Nikdo neví, že vede 2 životy kromě její rodiny a kamarádů. Z Miley se stala hvězda. V seriálu hraje dokonce se svým tátou, který je také jejím managerem.
Miley Cyrus vydala už 2 hudební CD s písničkami, které si sama píše nebo, které jí píše táta. Písničky se použili také jako soundtrack k Hannah Montana. Hannah Montana vyšlo i na DVD a stal se z toho fenomén. V lednu 2008 se do kin dostal 3-D film Hannah Montana Concert. Miley Cyrus má před sebou jistě slibnou kariéru.




Photoshooty

30. prosince 2008 v 22:06 | zuzana |  ○♥○Photoshooty○♥○





















Katie Cassidy

30. prosince 2008 v 21:12 | zuzana |  Herečky
Povolání:
Herečka, modelka
Datum narození: 25. 11. 1986
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie
Znamení: Střelec

Životopis
Celým jménem Katherine Evelyn Anita Cassidy se narodila 25.listopadu 1986 v Los Angeles. Je herečka a modelka. Byla přítelkyní Jesse McCartneyho.

Filmografie
2006 - Černé vánoce (Black Christmas) role: Kelli Presley
2006 - Klik - život na dálkové ovládání (Click) role: Samantha Newman - at 27 Years Old
2006 - Na lince je vrah (When a Stranger Calls) role: Tiffany Madison
2005 - Lovci Duchů (Supernatural) role: Ruby / ...
1996 - Sedmé nebe (7th Heaven) role: Zoe

Beverley Mitchell

30. prosince 2008 v 20:47 | zuzana |  Herečky
Povolání
: herečka
Datum narození: 22. 01. 1981
Místo narození: Arcadia, Kalifornie, USA
Znamení: Vodnář

Životopis
Beverly Mitchell je známá z televizních obrazovek, kde od roku 1996 hrála Lucy Camden v V sedmém nebi. Ještě předtím se už objevovala v reklamách (od svých 5 let). Její agent si ji všiml v jednom nákupním centru v jižní Kalifornii, kde ztropila jednu velice rozzlobenou scénu, všiml si jejího temperamentu.
Zahrála si např. ve filmech Vrána: Město andělů, V sedmém nebi, Na závodní dráze, The Surfer King. V roce 2005 ztvárnila postavu Addison, jedné z osmi obětí bojující o holý život ve filmu SAW 2. Úžasná vzrušující rafinovaná hra která způsobila zkázu svých obětí ve filmu SAW, je zpět s dalšími strašlivými hrami na život a na smrt. Když je objevena mrtvola, která opět odpovídá stylu vraha ze SAW, detektiv Eric Matthews (Donnie Wahlberg) zahájí podrobné vyšetřování a rychle přijde na to, že se jedná o téhož vraha...
Po SAW 2 přišel do kin snímek I Remember.
1.10.2008 se vdala za svého 3letého snoubence Michaela Camerona v Ravellu v Itálii. Jedny z družiček byly také její seriálové sestry ze Sedmého nebe - Jessica Biel a Mackenzie Rosman.


167. Bleskovka•KONEC•

30. prosince 2008 v 12:27 | zuzana |  ♥Moje Bleskovky♥

1)Kdo je na obrázku?[x]
2)KOukni se sem a hlásni:)
3)Co na diplomek?



...beru prwní 3

Mackenzie Rosman

30. prosince 2008 v 12:23 | zuzana |  Herečky
Povolání:
herečka
Datum narození: 28. 12. 1989
Místo narození: Charleston, Jižní Karolína, USA
Znamení: Kozoroh

Životopis
Mackenzie Rosman se narodila 28. prosince 1989 v Charlestonu v Jižní Karolíně. Je známá především jako Ruthie Camden ze seriálu Sedmé nebe. Mimo to hrála napříkilad ve filmu Gideon z roku 1999, ve kterém ztvárnila postavu Molly MacLemore.

Filmografie
1999 - Gideon role: Molly MacLemore
1996 - Sedmé nebe (7th Heaven) role: Ruthie Camden






Jeremy Sumpter

30. prosince 2008 v 0:06 | zuzana |  Herci
Povolání:
Herec
Datum narození: 5. 02. 1989
Místo narození: Monterey, Kalifornie, USA
Znamení: Vodnář

Životopis
Jeremy Sumpter začal budovat svou hereckou kariéru již v deseti letech. Dosud byl nejznámější jako mladý Adam Meiks v režijním debutu Billa Paxtona Lovec démonů. Za herecký výkon v tomto nezávislém thrilleru byl nominován na cenu Saturn. Sumpter získal ocenění Young Artist Award v kategorii nejlepší herecký výkon v televizním filmu nebo seriálu za roli v dramatu Dannyho Glovera Pouhý sen. Své surfařské dovednosti uplatnil ve filmu Válka surfařů. Zahrál si také epizodní role v televizních seriálech Pohotovost a Raising Dad. Také hrál hlavní roli ve Filmu Petr Pan.

Robert Pattinson

29. prosince 2008 v 23:33 | zuzana |  Herci
Povolání:
Herec
Datum narození: 13. 05. 1986
Místo narození: Londýn, Anglie, Velká Británie
Znamení: Býk

Životopis
Robert Pattison se narodil v Londýně 13.5.1986, začal s herectvím ve svých teenagerských letech v Barnes Theater Company v Londýně. Zahrál si ve hře Macbeth v Old Sorting Office Arts Centre a zkoušel také modeling. V roce 2004 dostal malou roli v německé produkci filmu The Ring of the Nibelungs a objevil se ve filmu Jarmark marnosti (Vanity Fair) s herečkou Reese Witherspoon. Hrál také ve filmu The Woman Before in May (2005), ale těsně před premiérou byl nahrazen Tomem Rileyem.
A konečně - v roce 2005 byl vybrán do role mladého čaroděje Cedrika Diggoriho ve filmu Harry Potter a Ohnivý pohár. Cedrik je student Mrzimoru v Bradavicích a Harryho rival. Bojují nejenom o pohár v soutěži tří kouzelnických škol, ale i o srdce Cho Changové.
Times Online ho nazval jako British Star of Tomorrow (Britská herecká naděje, Britská hvězda zítřka), také se říká, že je nástupcem Judeho Lawa. Robertův vzor je ale Jack Nicholson.Robert rád sportuje, má rád snowboarding, fotbal a lyžování. Kromě toho hraje na kytaru a klávesy.
Na konci roku 2008 (11.12.) ho můžeme vidět v novém filmu Twilight (Stmívání), kde si zahraje jednu z hlavních rolí - postavu upíra Edwarda Cullena spolu s Kristen Stewart.

Kdo s koho 16

29. prosince 2008 v 20:48 | zuzana |  Modní policie
Které z nich sluší šatičky více?

Kristen Stweart

29. prosince 2008 v 20:40 | zuzana |  Herečky
Povolání:
Herečka
Datum narození: 9. 04. 1990
Místo narození: Colorado, USA
Znamení: Beran

Životopis
Kristen Stewart se poprvé představila širšímu publiku ve filmu Úkryt, v němž si zahrála s Jodie Foster. V roce 2006 natáčí horor bratří Pangových The Messengers, kde se objeví v titulní roli a zahraje si s Meg Ryan a Adamem Brody v romantickém komediálním dramatu scénáristy a režiséra Jonathana Kasdena In the Land of Women.
Roku 2004 ztvárnila jednu z rolí televizního filmu Speak z produkce Showtime, který si při své premiéře na filmovém festivalu Sundance v roce 2004 získal velkou přízeň filmové kritiky. Následující rok se objevila v dramatu Fierce People režiséra Griffina Dunnea, (který měl premiéru na letošním festivalu Tribeca) a ve filmu Zathura: Vesmírné dobrodružství (režie Jon Favreau), kde si zahrála starší sestru šestiletého Dannyho (Jonah Bobo) a desetiletého Waltera (Josh Hutcherson). Film vypráví o tom, jak Danny, zamčený v temném a strašidelném sklepě, objeví starou deskovou hru Zathura. Když se mu nedaří přimět bratra Waltera, aby si ji zahrál s ním, začne hrát sám. Už od prvního tahu je však jasné, že Zathura není jen tak obyčejná hra...
Mezi její další filmy patří Chyťte tu holku, Undertow, Cold Creek Manor a Životní jistoty.
Zazářila také ve dramatu Útěk do divočiny (into the wild/2007)kde si střihla roli mladé "hippísačky" Tracy Tatrové. Její výkon ve filmu sklidil velký úspěch a dobré ohlasy u kritiků.
Od 27.11.2008 jí můžeme vidět ve filmu Twilight (Stmívání) kde si zahraje jednu z hlavní role Isabellu Swanovou, která se vášnivě zamiluje do upíra Edwarda Cullena (Robert Pattinson).
Ale jak už to u Kristen bývá nejsou to zdaleka poslední filmy, které točí. Těšit se můžeme už na další filmové trháky

Horton

29. prosince 2008 v 20:19 | zuzana |  Animovaný
Originální název:
Horton
Žánr: Animovaný
Rok výroby: 2008
Režie: Steve Martino, Jimmy Hayward

Motto: Pozor, přichází HORTON!

Popis filmu
Tvůrci Doby ledové přicházejí s další pohádkou pro děti i dospělé. Příběh z pera Dr. Seusse, který si už po celém světě získal své fanoušky. Pozor, přichází HORTON!
Horton je celkem normální slon v dobré fyzické i psychické kondici, a tak ho celkem překvapí, když mu pod nos spadne smítko prachu, které mluví. Celkem logicky se domnívá, že chyba, tedy vlastně hlasy, vězí v jeho hlavě, a že se prostě a jednoduše zbláznil. Jenže Horton se nezbláznil, a to smítko opravdu mluví. Je v něm totiž ukryté malé městečko Kdosice, ve kterém žijí maličkatí Kdovíci. Mezi nimi i Starosta - zasloužilý obyvatel, který má několik desítek roztomilých dcer, spokojený život a před sebou velkolepou oslavu stoletého výročí svého městečka. A je také jediný, kdo slyší Hortona. I Starosta si nejdřív myslí, že mu v hlavě přeskočilo, ale naštěstí mu včas dojde, že neblázní, a že Kdosice jsou ve vážném ohrožení. Dostaly se totiž ze svého starého a bezpečného úkrytu a jejich osud teď závisí na tom, jestli se Hortonovi podaří Kdovíkům pomoci s hledáním nového domova. Ale Horton je tak trochu pomatenec a ze svých nových kamarádů má tak obrovskou radost, že se o ní rychle podělí s ostatními zvířátky ze svého pralesa. Nikdo mu to samozřejmě nevěří. Dokonce spořádaná Klokanice to bere jako nepřípustné chování a zásah do dobrých mravů.