NEJSEM TU ČLÁNKY SE POKUSÍM PŘIDÁVAT CO TO JDE A OBÍHAT TAKÉ:)) NEMAŽTE SI MĚ!!!
← CLICK HERE AND READ!!!
NEW BLESKOVKA!!!!!Zapojte se!
0.18 POZNÁVAČKA.....NEW!!!!!!!!!

Vyberte mi celebritu, kterou sem přidám....TADY

Herečky

Sarah Jessica Parker

27. října 2011 v 17:52 | zuzana
Povolání: Herečka
Datum narození: 25. 03. 1965
Místo narození: Nelsonville, Ohio, USA
Znamení: Beran
Výška: 160 cm











Olivia Wilde

6. července 2010 v 14:01 | zuzana

12380
Povolání:
Herečka
Datum narození: 10. 03. 1984
Místo narození: New York City, New York, USA
Znamení: Ryby  
Výška: 171 cm

Ashley Greene

10. října 2009 v 21:16 | zuzana
Povolání:
Herečka, modelka
Datum narození: 21. 02. 1987
Místo narození: Jacksonville, Florida, USA
Znamení: Ryby
Výška: 165 cm

Nikki Reed

10. října 2009 v 21:01 | zuzana
Povolání:
Herečka, scénáristka
Datum narození: 17. 05. 1988
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Býk

Životopis
Život této mladé herečky je na její věk celkem pestrý. Jako malá byla stydlivá a "ležela" často v knížkách. Ve 12-ti letech se však dostala ke skupině děvčat, které nešly zrovna příkladem. Její do té doby hezký vztah s matkou začal skřípat a Nikki začla experimentovat s drogama, sexem a nějaké ty krádeže..
Catherine Hardwicke, umělkyně, která se chtěla stát režisérkou a spisovatelkou, dlouho randila se Sethem Reedem a po rozdělení přišla s Nikki styku. V roce 2002 začala s Nikki spolupracovat na scenáři filmu. Nejprve z toho měla vzniknout lehčí komedie, ale vznikla Třináctka, který byl napsán vlastně podle skutečné události, kterou Nikki prožila. Nikki a Catherine dokončily dílo během 6-ti dnů o zimních prázdninách.
Film je částečně rebelský, autobiografický, dramatický a zobrazuje divoký život dívky, která se stává ženou a navazuje vztah k drogám, sexu, krádežím.. Hlavní charakter Tracy, který ztvárnila Evan Rachel Wood, byl vlastně vytvořen podle Nikki, která hrála divokou, rebelskou holku, která jí ve skutečnosti "zkazila".

Krista Allen

6. srpna 2009 v 13:10 | zuzana
Povolání
: Herečka, modelka
Věk: 37
Datum narození: 5. 04. 1972
Místo narození: Ventura, Kalifornie, USA
Znamení: Beran
Výška: 171 cm


Kate Winslet

25. června 2009 v 22:15 | zuzana
Povolán
í: Herečka, zpěvačka
Věk: 33
Datum narození: 5. 10. 1975
Místo narození: Reading, Berkshire, Anglie
Znamení: Váhy
Výška: 169 cm

Eva Mendes

13. března 2009 v 19:30 | zuzana
Povolání:
Herečka
Datum narození: 5. 03. 1974
Místo narození: Houston, Texas, USA
Znamení: Ryby

Emily Osment

9. března 2009 v 19:56 | zuzana
Povolání:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 10. 03. 1992
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Ryby

Emma Roberts

9. března 2009 v 19:42 | zuzana
Povolání:
herečka, zpěvačka
Datum narození: 10. 02. 1991
Místo narození: Rhinebeck, New York, USA
Znamení: Vodnář

Demi Lovato

9. března 2009 v 19:00 | zuzana
Povolání:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 20. 08. 1992
Místo narození: Dallas, Texas, USA
Znamení: Lev

Selena Gomez

18. února 2009 v 21:14 | zuzana
Povolání:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 22. 07. 1992
Místo narození: New York City, New York, USA
Znamení: Rak

Životopis
Jmenuje se Selena Gomez Narodila se 22.července 1992. Její herecká kariéra začala v roce 2002, kdy si zahrála Giannu v seriálu Barney & friends, zde se taky seznámila se svou dobrou kamarádkou Demi Lovato, která hrála Angelu. Potom dostala roly ve filmu Spy Kids 3D: Game Over, and Brain Zapped. Poprvé se objevila na konkurzu Disney, poté se odstěhovala z Texasu do Californie a stala se členem Disney "rodiny". Začala se objevovat v populárních seriálech The suite life of Zack and Cody, Hannah Montana-zde si zahrála ve dvou dílech zpěvačku Mikaylu. Její přestávka zkončila v říjnu , kdy se zúčastnila konkurzu na seriál Wizards of Waverly Place jako Alex Russo.Je i rostleskávačka





Jennifer Aniston

31. prosince 2008 v 13:41 | zuzana
Povolání:
Herečka
Datum narození: 11. 02. 1969
Místo narození: Sherman Oaks, Kalifornie, USA
Znamení: Vodnář

Životopis
Jennifer Aniston je dcera herce Johna Anistona (hvězda NBC televizního seriálu Tak jde čas "Days of Our Lives") a matky herečky/modelky. Má ráda procházky v přírodě, camping.
Jennifer vyrůstala v prostředí filmového podnikání. Je řeckého původu a rok svého dětství strávila právě v Řecku spolu se svými rodiči. Když však její otec dostal roli v sérii Love of Life, celá rodina přemístila do New Yorku (V době kdy ji bylo 9 let). Ve věku jedenácti let začala navštěvovat divadelní klub Rudolf Steiner School, kde se věnovala také kreslení. Její zkušenost z Rudolf Steiner School jí umožnila objevit spalující vášeň pro svět umění, kde záhy prokázala své kvality. Pár jejich maleb bylo dokonce vystaveno v prestižním newyorském Metropolitan Museum of Art (Metropolitní Muzeum Umění).

Miley Cyrus

31. prosince 2008 v 13:20 | zuzana
Povolání:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 23. 11. 1992
Místo narození: Nashville, Tennessee, USA
Znamení: Střelec

Životopis
Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny Hope Cyrus. Když byla malá táta ji říkal Smiley (Smíšek) a později se ze Smiley stalo Miley a to už od té doby zůstalo. Miley je dcerou zpěváka Billiho Raye Cyruse. Už od malička se objevovala v různých reklamách. Největší zlom ovšem nastal, když vyhrála casting na hlavní roli do seriálu Hannah Montana, který je v produkci Disney. Je o mladé 14-leté středoškolačce, která je populární zpěvačkou a hvězdou. To ovšem nikdo neví, protože vystupuje s blonďatou parukou a jménem Hannah Montana a ve škole je to zase jen obyčejná holka. Nikdo neví, že vede 2 životy kromě její rodiny a kamarádů. Z Miley se stala hvězda. V seriálu hraje dokonce se svým tátou, který je také jejím managerem.
Miley Cyrus vydala už 2 hudební CD s písničkami, které si sama píše nebo, které jí píše táta. Písničky se použili také jako soundtrack k Hannah Montana. Hannah Montana vyšlo i na DVD a stal se z toho fenomén. V lednu 2008 se do kin dostal 3-D film Hannah Montana Concert. Miley Cyrus má před sebou jistě slibnou kariéru.

Katie Cassidy

30. prosince 2008 v 21:12 | zuzana
Povolání:
Herečka, modelka
Datum narození: 25. 11. 1986
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie
Znamení: Střelec

Životopis
Celým jménem Katherine Evelyn Anita Cassidy se narodila 25.listopadu 1986 v Los Angeles. Je herečka a modelka. Byla přítelkyní Jesse McCartneyho.

Filmografie
2006 - Černé vánoce (Black Christmas) role: Kelli Presley
2006 - Klik - život na dálkové ovládání (Click) role: Samantha Newman - at 27 Years Old
2006 - Na lince je vrah (When a Stranger Calls) role: Tiffany Madison
2005 - Lovci Duchů (Supernatural) role: Ruby / ...
1996 - Sedmé nebe (7th Heaven) role: Zoe

Beverley Mitchell

30. prosince 2008 v 20:47 | zuzana
Povolání
: herečka
Datum narození: 22. 01. 1981
Místo narození: Arcadia, Kalifornie, USA
Znamení: Vodnář

Životopis
Beverly Mitchell je známá z televizních obrazovek, kde od roku 1996 hrála Lucy Camden v V sedmém nebi. Ještě předtím se už objevovala v reklamách (od svých 5 let). Její agent si ji všiml v jednom nákupním centru v jižní Kalifornii, kde ztropila jednu velice rozzlobenou scénu, všiml si jejího temperamentu.
Zahrála si např. ve filmech Vrána: Město andělů, V sedmém nebi, Na závodní dráze, The Surfer King. V roce 2005 ztvárnila postavu Addison, jedné z osmi obětí bojující o holý život ve filmu SAW 2. Úžasná vzrušující rafinovaná hra která způsobila zkázu svých obětí ve filmu SAW, je zpět s dalšími strašlivými hrami na život a na smrt. Když je objevena mrtvola, která opět odpovídá stylu vraha ze SAW, detektiv Eric Matthews (Donnie Wahlberg) zahájí podrobné vyšetřování a rychle přijde na to, že se jedná o téhož vraha...
Po SAW 2 přišel do kin snímek I Remember.
1.10.2008 se vdala za svého 3letého snoubence Michaela Camerona v Ravellu v Itálii. Jedny z družiček byly také její seriálové sestry ze Sedmého nebe - Jessica Biel a Mackenzie Rosman.

Mackenzie Rosman

30. prosince 2008 v 12:23 | zuzana
Povolání:
herečka
Datum narození: 28. 12. 1989
Místo narození: Charleston, Jižní Karolína, USA
Znamení: Kozoroh

Životopis
Mackenzie Rosman se narodila 28. prosince 1989 v Charlestonu v Jižní Karolíně. Je známá především jako Ruthie Camden ze seriálu Sedmé nebe. Mimo to hrála napříkilad ve filmu Gideon z roku 1999, ve kterém ztvárnila postavu Molly MacLemore.

Filmografie
1999 - Gideon role: Molly MacLemore
1996 - Sedmé nebe (7th Heaven) role: Ruthie Camden





Kristen Stweart

29. prosince 2008 v 20:40 | zuzana
Povolání:
Herečka
Datum narození: 9. 04. 1990
Místo narození: Colorado, USA
Znamení: Beran

Životopis
Kristen Stewart se poprvé představila širšímu publiku ve filmu Úkryt, v němž si zahrála s Jodie Foster. V roce 2006 natáčí horor bratří Pangových The Messengers, kde se objeví v titulní roli a zahraje si s Meg Ryan a Adamem Brody v romantickém komediálním dramatu scénáristy a režiséra Jonathana Kasdena In the Land of Women.
Roku 2004 ztvárnila jednu z rolí televizního filmu Speak z produkce Showtime, který si při své premiéře na filmovém festivalu Sundance v roce 2004 získal velkou přízeň filmové kritiky. Následující rok se objevila v dramatu Fierce People režiséra Griffina Dunnea, (který měl premiéru na letošním festivalu Tribeca) a ve filmu Zathura: Vesmírné dobrodružství (režie Jon Favreau), kde si zahrála starší sestru šestiletého Dannyho (Jonah Bobo) a desetiletého Waltera (Josh Hutcherson). Film vypráví o tom, jak Danny, zamčený v temném a strašidelném sklepě, objeví starou deskovou hru Zathura. Když se mu nedaří přimět bratra Waltera, aby si ji zahrál s ním, začne hrát sám. Už od prvního tahu je však jasné, že Zathura není jen tak obyčejná hra...
Mezi její další filmy patří Chyťte tu holku, Undertow, Cold Creek Manor a Životní jistoty.
Zazářila také ve dramatu Útěk do divočiny (into the wild/2007)kde si střihla roli mladé "hippísačky" Tracy Tatrové. Její výkon ve filmu sklidil velký úspěch a dobré ohlasy u kritiků.
Od 27.11.2008 jí můžeme vidět ve filmu Twilight (Stmívání) kde si zahraje jednu z hlavní role Isabellu Swanovou, která se vášnivě zamiluje do upíra Edwarda Cullena (Robert Pattinson).
Ale jak už to u Kristen bývá nejsou to zdaleka poslední filmy, které točí. Těšit se můžeme už na další filmové trháky

Penélope Cruz

29. prosince 2008 v 15:02 | zuzana
Povolání:
Herečka
Datum narození: 28. 04. 1974
Místo narození: Madrid, Spain
Znamení: Býk



Životopis
Penélope začínala ve filmu Krásný věk "Belle Époque", kde ztvárnila roli španělské čarodějky. V době, kdy se poprvé představila americkému publiku, již ve svém rodném Španělsku uznávanou hvězdou, k čemuž jí dopomohly snímky jako Šunka, šunka nebo Belle époque. V roce 1998 si zahrála ve svém prvním anglicky mluveném filmu, kterým byl western Hi-Lo Country. O rok později získala španělskou cenu Goya za herecký výkon ve filmu Dívka tvých snů. Průlom v její kariéře vytvořil snímek Vše o mé matce "Todo sobre mi madre", kde ztvárnila roli jeptišky, která se spustí s transvestitou.

Jordana Brewster

23. prosince 2008 v 21:53 | zuzana
Povolání
: Herečka
Datum narození: 26. 04. 1980
Místo narození: Panamá, Panama
Znamení: Býk

Životopis
Jordana Brewster se narodila 26.4.1980 v hlavním městě Panamy. Do svých šesti let žila v Londýně, než se její rodina přestěhovala do Ria de Janeira. V jejích deseti letech přišlo další stěhování, tentokrát na Manhattan. Tam začala studovat v dívčí katolické škole a později přestoupila na soukromou školu do New Yorku.
Jako teenagerka se začala objevovat v seriálech, např. All my children nebo As the world turns, ve kterém hrála tři roky postavu Nikki Munsonové. V té době si Jordana Brewster také zahrála v televizní minisérii stanice NBC The ´60s. V roce 1998 vstoupila do Hollywoodu. V hororu Fakulta režiséra Roberta Rodrigueze si zahráli postavu Delilah Profitt, která spolu s Elijahem Woodem, Joshem Hartnettem a Cleou duVall bojuje proti invazi mimozemšťanů. Ale až teprve role ve filmu Rychle a zběsile ji dostala na hereckou špičku. I přes všechny své úspěchy Jordana Brewster pokračuje ve studiu na univerzitě Yale.

Kelly Brook

23. prosince 2008 v 21:34 | zuzana
Povolání:
modelka, herečka
Datum narození: 23. 11. 1979
Místo narození: Rochester, Kent, Anglie
Znamení: Střelec

Životopis
Kelly Brook se narodila 23. listopadu 1979 v Anglii v městě Kent. Její matka Sandra pracovala jako kuchařka a otec Ken jako konstruktér.
Kariéře modelky se začíná věnovat už v šestnácti letech, kdy ji její matka přihlásí do modelingové soutěže. Kelly ji samozřejmě vyhraje a soutěž ji otevírá brány do světa modelingu. Zanedlouho je vybrána do kampaně pro Lee Jeans a zahraje si také v reklamě na automobil Renault Megane a mnoha dalších reklamách na spodní prádlo. Začíná se také objevovat na obálkách časopisů MAXIM, FHM nebo Cosmopolitan. Díky své neodolatelné kráse se umisťuje v žebříčku Nejžhavějších modelek současnosti.
Během práce v modelingu studuje také Kelly na prestížní škole Stage School v Londýně, na které studovala i mj. Naomi Campbell nebo Louise Nurding. Studium jí trvá tři roky, během kterých rozvíjí dále svůj talent a to hlavně v herecké dráze. V 18 letech získává práci na několika TV stanicích. Ve 20 se dokonce objevuje v populární britské ranní show THE BIG BREAKFAST a také na stanici MTV v hudebním pořadu, kde dokáže uplatnit i svůj taneční talent.
 
 

Reklama
Reklama